inici

Les instal·lacions

INSCRIPCIONS CAMPAMENTS D’ESTIU 2019

 

Els espais comunitaris

 

Dues habitacions comunitàries de 24 llits cadascuna, una d’elles dividida en 3 espais amb capacitat per a 8 persones cadascún, i una altra dividida en 2 espais amb capacitat de 16 i 8 persones respectivament . Un menjador de 48 persones de capacitat. Dos banys comunitaris amb dutxes individuals.

Sala multifuncional (tallers, conferències, cultes/misses…) i 2 sales de jocs. Itinerari practicable i Servei adaptat (PMR). Infermeria.

 

Els serveis exteriors

 

Camps de futbol, bàsquet i voleibol. Taula de ping-pong. Accés a esports d’aventura (kayak, rappel). Accés al riu Aigua de Valls i al Pantà de la Llosa del Cavall. Cirtucuïts de BT i motoritzats. Senderisme i excursionisme. Monumentalisme romànic a Sant Llorenç de Morunys. Turisme cultural i naturista a la Vall de Lord.

 

 

L´entorn

L’enclau

 

Aiguaviva pertany al terme municipal de Guixers (comarca del Solsonès). S’hi accedeix per una pista forestal a partir del Km 24 de la carretera de Berga a Sant Llorenç de Morunys.

Cal recórrer un camí de 800 m per arribar de la carretera fins a la Casa. La ubicació de la casa és idònia per a activitats en grup, tot gaudint de la natura.

 

La comarca

 

La casa està envoltada de muntanyes i es troba molt a prop del riu Aigua de Valls. Es poden realitzar excursions a peu, en bicicleta de muntanya , en vehicles motoritzats…

Tant el Pantà de la Llosa del Cavall, com tota la Vall de Lord són paisatges d’una bellesa increïble, amanits amb cultura, art, aquitectura, gastronomia i tradicions.

Els serveis

Pensió completa o dret a cuina

La casa és oberta des del 15 de març fins el 7 de novembre.
Es lloga en règim de pensió completa o dret d’ús de la cuina.

 

 

 

Servei de catering

Disposem de servei de cuina propi integrat en el règim de pensió completa. Atenem les especificitats alimentàries de dietes especials, amb previ avís (diabetis, hipertensos…).
També posem a disposició el servei de bugaderia, amb tarificació independent.

 

 

Comments are closed